Αξίζει να το δεις...

Μουσείο Σχολικής Ζωής

Βιβλίο επισκεπτών

Αρχική σελίδα Ανακοινώσεις Εξ΄αποστάσεως λειτουργία σχολικής μονάδας

Εξ΄αποστάσεως λειτουργία σχολικής μονάδας

Μαθαίνουμε Ασφαλείς - Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων

Αγαπητοί γονείς,

σύμφωνα με το ΦΕΚ τ.Β. 5044/14-11-2020 από Δευτέρα 16 Νοεμβρίου η σχολική μονάδα ευθύνης μας, όπως και όλης της ελληνικής επικράτειας, τελεί σε καθεστώς προσωρινής αναστολής της δια ζώσης λειτουργίας, ως μέτρο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού COVID-19. Για όσο χρονικό διάστημα παραμένει το σχολείο μας σε αυτό το καθεστώς, παρέχεται σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση, σε όλες τις τάξεις-τμήματα- υποστηρικτικές δομές, μέσω της επίσημης πλατφόρμας webex, η οποία υλοποιείται καθημερινά από τους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων. Στο προσωπικό mail των γονέων-κηδεμόνων, θα σταλούν σχετικές οδηγίες, οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις των ψηφιακών τάξεων όλων των εκπαιδευτικών και βέβαια το εβδομαδιαίο πρόγραμμα σύγχρονης εξ αποστάσεως διδασκαλίας της/του κάθε τάξης-τμήματος.

Επσημαίνεται ότι είναι υποχρεωτική η συμμετοχή όλων των μαθητών/τριών στην εξ αποστάσεως σύγχρονη εκπαίδευση, για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσει. Άλλωστε, είναι αναγκαία η διατήρηση και η συνέχιση της στενής επαφής των μαθητών με τη μαθησιακή διαδικασία.

Σας επισυνάπτουμε οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης της πλατφόρμας που θα χρησιμοποιείται για τη σύγχρονη τηλε-εκπαίδευση. Κάντε κλικ στον παρακάτω υπερσύνδεσμο.

https://mathainoumeasfaleis.gov.gr/tilekpedefsi/

Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει είμαστε στη διάθεσή σας.

Η Διευθύντρια του σχολείου


http://dim-simantr.chal.sch.gr/autosch/joomla15/images/LOGO%20SXOLEIO.jpg

     1922 LOGO ISTOSEL

 SHMANTRON 1821-MIKRO LOGO SHMAIA

Αναζήτηση

Η ώρα είναι:

Ο Καιρός

O καιρός σήμερα