Αξίζει να το δεις...

Μουσείο Σχολικής Ζωής

Βιβλίο επισκεπτών

Αρχική σελίδα Ανακοινώσεις Εγγραφές μαθητών/τριών Α΄τάξη για το σχολικό έτος 2020-2021

Εγγραφές μαθητών/τριών Α΄τάξη για το σχολικό έτος 2020-2021

EGGRAFES A

Σχετ.: Το αρίθμ Φ.6/55081/Δ1/13-5-2020  έγγραφο του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Οι αιτήσεις εγγραφών μαθητών/τριών Α΄τάξης, θα πραγματοποιηθούν από 15 έως 29 Μαΐου 2020.

Επισημαίνεται ότι τη σχολική χρονιά 2020-2021 στην Α΄ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές/τριες, που γεννήθηκαν από 1-1-2014 έως και 31-12-2014.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Κατάθεση αίτησης ( σχετικό έντυπο στο Δημοτικό Σχολείο)

Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας (δεν απαιτείται η προσκόμιση του Πιστοποιητικού Γέννησης από τους γονείς/κηδεμόνες, αλλά αναζητείται από τις σχολικές μονάδες μέσω του Πληροφορικού Συστήματος myschool του ΥΠΑΙΘ)
Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.), ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) (πληροφορίες εδώ)
Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή. (Λογαριασμός ΔΕΗ ή ΕΥΔΑΠ ή ΟΤΕ)
Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου για την εγγραφή στο Δημοτικό (αποστέλλεται υπηρεσιακά από τα Νηπιαγωγεία Σημάντρων)                                                                                                                      

Εγγραφές στο προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα

1) Κατάθεση αίτησης-δήλωσης των γονέων/κηδεμόνων (σχετικό έντυπο στο Δημοτικό Σχολείο)
2) Αναγκαία σχετικά δικαιολογητικά εργασία, ανεργίας, αυτοαπασχόλησης, ευάλωτων κοινωνικών ομάδων κτλ, όπως αναφέρονται παρακάτω:

Στο Ολοήμερο Πρόγραμμα δύνανται να εγγράφονται:
α. Οι μαθητές/τριες των οποίων εργάζονται και οι δύο γονείς/κηδεμόνες, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους ή κάρτα ανεργίας, στην περίπτωση που είναι άνεργοι. Δικαίωμα εγγραφής στο ολοήμερο δίνεται και στην περίπτωση που προσκομίζεται βεβαίωση εργασίας από τον ένα γονέα/κηδεμόνα ή κάρτα ανεργίας από τον άλλο. Για τους αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες κτλ. αρκεί η προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης του ασφαλιστικού τους φορέα ή το πιο πρόσφατο ειδοποιητήριο πληρωμής του τρέχοντος έτους ακόμα και αν δεν έχει εξοφληθεί.
β. Οι μαθητές/τριες, των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όπως,πολύτεκνοι/τρίτεκνοι/μονογονεϊκές οικογένειες, γονείς/κηδεμόνες με χρόνιες παθήσεις/ενταγμένοι σε πρόγραμμα απεξάρτησης /φυλακισμένοι,πολίτες τρίτων χωρών που διαμένουν σε κέντρα ή σε δομές φιλοξενίας του ελληνικού κράτους ή της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και τα παιδιά τους φοιτούν σε σχολικές μονάδες Π.Ε. με εγγραφή στο πρωινό πρόγραμμα, και δεν είναι ενταγμένα στις λειτουργούσες Δ.Υ.Ε.Π.Η εγγραφή των μαθητών/τριών που ανήκουν σε Ευάλωτες Κοινωνικές Ομάδες (Ρομά, προσφυγόπουλα) στο Ολοήμερο Πρόγραμμα γίνεται χωρίς προϋποθέσεις.
Οι εγγραφές θα γίνονται Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή 10:30π.μ. έως 12:30μ.μ, με την τήρηση των απαιτούμενων μέτρων αποφυγής διασποράς του κορονοϊού, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (Ε.Ο.Δ.Υ.) (https://eody.gov.gr/covid-19-odigies-gia-ti-chrisi-maskas-apo-to-koino/).

Παρακαλούμε πολύ για δική σας διευκόλυνση επικοινωνήστε πρώτα με το σχολείο στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και στο τηλ 2373061208

Η Διευθύντρια του σχολείου
Καλλιόπη Μετζίκη





http://dim-simantr.chal.sch.gr/autosch/joomla15/images/LOGO%20SXOLEIO.jpg

     1922 LOGO ISTOSEL

 SHMANTRON 1821-MIKRO LOGO SHMAIA

Αναζήτηση

Η ώρα είναι:

Ο Καιρός

O καιρός σήμερα