Αξίζει να το δεις...

Μουσείο Σχολικής Ζωής

Βιβλίο επισκεπτών

Αρχική σελίδα Ανακοινώσεις ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ (Π.Σ.Δ) ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ (Π.Σ.Δ) ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

PSD schΑγαπητοί γονείς

Για τη λειτουργία της εξ΄αποστάσεως εκπαίδευσης, που ξεκινά την Τρίτη 24 Μαρτίου, όλοι οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων είναι αναγκαίο να δημιουργήσουν μαθητικό λογαριασμό στο ΠΣΔ με ευθύνη του γονέα, μέσω της εφαρμογής εγγραφής, που βρίσκεται στη διεύθυνση  https://register.sch.gr/students/ ,μέχρι την Τρίτη 24 Μαρτίου.

Πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο, για να ενημερωθείτε σύμφωνα με το 39731/Δ2/20-3-2020 έγγραφο του ΥΠΑΙΘ. "Παροχή προσωπικών λογαριασμών στους μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο"

https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2020/39731_%CE%A0%CE%A3%CE%94.pdf

Οι μέρες που διανύουμε είναι πρωτόγνωρες και φυσικά πολύ δύσκολες!! Όλοι είμαστε υποχρεωμένοι να προσαρμοστούμε ανάλογα. Μέσα στις δυσκολίες αυτές, όλοι μας αναλαμβάνουμε ένα πολύ σημαντικό ρόλο σε σχέση με τα παιδιά.

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων θα υλοποιήσει μαθήματα με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευση. Σύμφωνα με το Υπουργείο «η εξ αποστάσεως διδασκαλία συνιστά το πλέον πρόσφορο εργαλείο για να διατηρήσουν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί μας την επαφή τους με την εκπαιδευτική διαδικασία στις παρούσες, έκτακτες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας – χωρίς να αποσκοπεί στο να υποκαταστήσει τη δια ζώσης εκπαίδευση, ούτε να καλύψει τη διδακτέα ύλη.» Προς αυτή την κατεύθυνση, το σχολείο είναι έτοιμο. Πριν από λίγες ημέρες επικαιροποιήσαμε τα mail σας και προχωράμε σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες του Υπουργείου.

Όλοι μαζί, γονείς και εκπαιδευτικοί, προχωράμε ενωμένοι για τα παιδιά μας!!!!

Ευχές για υγεία και δύναμη!!!

Η Δ/ντρια, Καλλιόπη Μετζίκη και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου


http://dim-simantr.chal.sch.gr/autosch/joomla15/images/LOGO%20SXOLEIO.jpg

     1922 LOGO ISTOSEL

 SHMANTRON 1821-MIKRO LOGO SHMAIA

Αναζήτηση

Η ώρα είναι:

Ο Καιρός

O καιρός σήμερα