Αξίζει να το δεις...

Μουσείο Σχολικής Ζωής

Βιβλίο επισκεπτών

Αρχική σελίδα Ανακοινώσεις Ενημέρωση επετειακών εκδηλώσεων 28η Οκτωβρίου 1940

Ενημέρωση επετειακών εκδηλώσεων 28η Οκτωβρίου 1940

Σύμφωνα με την αριθμ Φ10/134752/Δ1 /22- 10-2021 Υ.Α. ΥΠΑΙΘ.

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο θα πραγματοποιηθούν εντός της κάθε τάξης, με την ευθύνη του υπεύθυνου δασκάλου/δασκάλας της τάξης. Η παράδοση της σημαίας στους σημαιοφόρους και παραστάτες θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του σχολείου, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας σύμφωνα με τις οδηγίες ΕΟΔΥ. Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί τελετής: κος Ηλίας Ευταξίας και κα Διαμαντάκη Χρυσούλα.

Έναρξη γιορτής: 09.00 Λήξη: 10.30 π.μ.                                                            

Την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου, οι μαθητές/τριες που συμμετέχουν στη παρέλαση να βρίσκονται στο προαύλιο του σχολείου με ενδυμασία παρέλασης και προστατευτική μάσκα.

Η επίσημη ενδυμασία της μαθητικής κοινότητας του σχολείου μας είναι: Σκούρο/η μπλε παντελόνι/φούστα, λευκό πουκάμισο, γαλάζιο πουλόβερ, σκούρα παπούτσια και λευκό καλτσον για τα κορίτσια.

Το Υπουργείο Υγείας διευκρινίζει ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και σε εξωτερικούς χώρους, όπου υπάρχει συνάθροιση και συνωστισμός. Επομένως, την ώρα της παρέλασης, η χρήση μάσκας δεν θα είναι υποχρεωτική για τους παρελαύνοντες, αφού θα είναι στοιχισμένοι, ωστόσο, όσοι παρελάσουν θα πρέπει πριν και μετά την παρέλαση- εφόσον είναι συνωστισμένοι και όχι σε στοίχιση -να φορούν τις μάσκες τους.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου



http://dim-simantr.chal.sch.gr/autosch/joomla15/images/LOGO%20SXOLEIO.jpg

     1922 LOGO ISTOSEL

 SHMANTRON 1821-MIKRO LOGO SHMAIA

Αναζήτηση

Η ώρα είναι:

Ο Καιρός

O καιρός σήμερα