Αξίζει να το δεις...

Μουσείο Σχολικής Ζωής

Βιβλίο επισκεπτών

Αρχική σελίδα Θέματα για γονείς ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 2020-2021

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 2020-2021

37ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου - Επίσημη Ιστοσελίδα: ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2017-2018

Αγαπητοί γονείς,

Τη φετινή σχολική χρονιά το ελληνικό σχολείο αντιμετωπίζει πρωτόγνωρες, ιδιαίτερες καταστάσεις. Όλη η σχολική κοινότητα (εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς) καλείται να ανταποκριθεί σε μεγάλες προκλήσεις για την αντιμετώπιση της λοίμωξης COVID-19, τα μέτρα πρόληψης της διασποράς του ιού και γενικά την ασφαλή επαναλειτουργία των σχολείων.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας, συνέταξε σχέδιο εφαρμογής του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας, τροποποιώντας τον εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας ως εξής:

Υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας για μαθητές, εκπαιδευτικούς και λοιπό προσωπικό, καθώς και για επισκέπτες του σχολείου, Δεν είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια του διαλείμματος/φαγητού και κατά τη διάρκεια της γυμναστικής/άθλησης.

Πρωινή προσέλευση: Οι μαθητές, μεταξύ 08:00 και 08:15, εισέρχονται στην αυλή του σχολείου φορώντας προστατευτική μάσκα, χωρίς τη συνοδεία γονέων/κηδεμόνων (εκτός ειδικών περιπτώσεων με την άδεια του υπεύθυνου εκπ/κού εφημερίας) και πηγαίνουν κατευθείαν στις τάξεις τους.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ... http://dim-simantr.chal.sch.gr/autosch/joomla15/index.php/school.html






http://dim-simantr.chal.sch.gr/autosch/joomla15/images/LOGO%20SXOLEIO.jpg

     1922 LOGO ISTOSEL

 SHMANTRON 1821-MIKRO LOGO SHMAIA

Αναζήτηση

Η ώρα είναι:

Ο Καιρός

O καιρός σήμερα